Voor unieke meubels gemaakt vanuit het hart!

Portfolio

Eiken eettafel

Massief eiken eettafel, 3,5 meter. De tafel is om een gebint gemaakt.

Lees meer

Kastenwand

Met schuifdeuren, laden en draaideuren.

Lees meer

Inbouwkast op zolder

Zoek je een inbouwkast op zolder? Zoek dan niet verder! Meubelmakerij Mark maakt en plaatst jouw eigen ontworpen inbouwkast op zolder geheel naar jouw eigen specifieke wensen. 100% maatwerk.

Lees meer

Hergebruik oude meubels

Hergebruik oude meubels Bij deze opdracht is er hout van oude meubels hergebruikt. Hergebruik oude meubels geeft massief hout een tweede leven. Massief oud slijt nauwelijks en daardoor gemakkelijk het te gebruikten. Het blad van de oude tafel is hergebruikt in de twee bladen van het TV meubel. De poten zijn verwerkt in de panelen […]

Lees meer

Maatwerk landelijke keuken

Een maatwerk keuken met landelijke uitstraling. Een praktisch keukenblok van ca. 4 meter met grote laden en de vaatwasser. Tegenover het keukenblok is een hoge kast geplaatst met een grote koelkast, combi oven en een hoge opbergkast. Massief eiken fronten met wit gemelamineerde keuken kasten.  

Lees meer

Inbouw kledingkast op de slaapkamer

Inbouw kledingkast Zoek je een kledingkast op de slaapkamer? Zoek dan niet verder! Meubelmakerij Mark maakt en plaatst jouw eigen ontworpen kledingkast op de slaapkamer geheel naar jouw eigen specifieke wensen. 100% maatwerk. Schuifdeuren of draaideuren? De kledingkast op de slaapkamer afsluiten met schuifdeuren of draaideuren het maakt voor Meubelmakerij Mark niets uit. Heeft u al […]

Lees meer

Opbergkast in een leefkeuken

Grote opbergkast in een leefkeuken. De opbergkast is om de openslaande deuren gemaakt waarbij de radiatoren zijn weggewerkt in het geheel. De massief vuren deuren zijn verouderd met donkere en lichte beits voordat de fronten zijn gelakt met een twee componentenlak. Om de kast te breken zijn aan beide zijden twee open vakken gecreëerd waar […]

Lees meer

Keuken solid surface

Deze keuken is geheel naar wens van de klant gemaakt. Het witte blad van het kook/spoel eiland is gemaakt van solid surface (Himacs). Solid surface is een acryl wat geen poriën heeft. Daardoor mag er direct eten op bereid worden. Het mooie is dat de solid surface nagenoeg naadloos te verlijmen is waardoor het lijkt […]

Lees meer

Schoenenkast

In de hal een schoenenkast met garderobe geplaatst. Bij binnenkomst zijn alle jassen en tassen uit het zicht. De schoenen kunnen netjes in de kast opgeborgen worden.

Lees meer

Wandmeubel zijdeglans gespoten

Wandmeubel gemaakt van MDF en zijdeglans gespoten. In het grote vak zijn twee dimbare LED spots gemonteerd.

Lees meer

Greeploze keuken

Leefkeuken met greeploze laden. De fronten zijn allemaal gespoten. Het blad is gemaakt van RVS. De klant heeft zelf de apparatuur verzorgd. Ook dat is mogelijk!

Lees meer

Kamer en Suite jaren 30

Prachtige kamer en suite in jaren 30 stijl. Geheel naar de wensen van de klant. Een kamer en suite met een bankje en lambrisering.

Lees meer

Boekenkast 4 meter uit 1 lengte

Deze boekenkast van 4 meter(!) is gemaakt van MDF uit 1 lengte. Dus zonder een koppelnaad. Strak van muur tot muur. En bovenop een inbouw stopcontact.    

Lees meer

Garderobe

Bij binnenkomst in de hal is garderobe opgeruimd. Alles achter deurtjes. De fronten zijn gemaakt van MDF met eiken fineer. De houtnerf loopt door over alle deuren.  

Lees meer

Hele hoge opbergkast, 4,5 meter

Speciaal voor de klant, tevens architect, deze opbergkast gemaakt van de vloer tot aan het plafond. En dat plafond zit op 4,5 meter! In het onderste deel van de kast is een grote deur verwerkt naar een achterliggende trapkast. De doorgang naar de hal is afgewerkt met 2 mm blank staal en afgesloten met een […]

Lees meer

Keukenrenovatie

Een bestaande woning, een nieuwe eigenaar, een andere smaak. Een keukenrenovatie biedt zeker mogelijkheden. Waarom een hele keuken vervangen wanneer deze nog prima functioneert? In deze situatie is het blad om een oud gebint gestort. Om het blad te behouden zijn we uitgegaan van een keukenrenovatie i.p.v. het vervangen van de gehele keuken. Foto 1 […]

Lees meer

Wasmachinekast bijkeuken

Gemak dient de mens, de wasmachine op hoogte! In de bijkeuken een grote opbergkast gemaakt waarin de wasmachine en wasdroger op hoogte zijn geplaatst. Op de kopse kant is er plaats voor heel veel schoenen.  

Lees meer

Keuken op maat

Speciaal voor de klant, tevens architect, deze keuken op maat gemaakt. De klant heeft de tekeningen aangeleverd, net als de wensen voor het materiaal en en apparatuur. Met al deze gegevens ben ik aan de slag gegaan en heb de keuken afgeleverd in Amsterdam. Voor dezelfde klant heb ik naast de keuken op maat een […]

Lees meer

Keuken op maat

Deze keuken is geheel naar wens van de klant ingedeeld. De kastenwand is om het raam gemaakt. De houtnerf van de kastenwand loopt door van links naar rechts over de hele lengte van 360cm. De koelkast is te openen met een elektrische opener. Het blad van het eiland loopt in verstek door naar de zijwanden.

Lees meer

Inbouwkast op de zolder

Dubbele kastenwand om op te bergen en voor de tweede kinderkamer.

Lees meer

Ruw eiken keuken

Een stoere keuken met landelijke uitstraling.

Lees meer

Inloopkast

Complete inrichting inloopkast. Flexibel in te delen door de verstelbare schappen.

Lees meer

TV meubel

Klassiek eiken TV meubel.

Lees meer

Badkamermeubel

Beplakt met HPL.

Lees meer

Dubbele kastenwand

Beide zijden van de overloop is een kledingkast geplaatst.

Lees meer

Balken salontafel

Salontafel gemaakt van ruwe balken. Na het oliën is de bovenkant geschuurd en nogmaals in de olie gezet. Hierdoor is het blad wel glad.

Lees meer

Steigerhouten meubelen

Steigerhouten statafels, eettafels en steigerhouten buffettafels.

Lees meer

Receptie

Maatwerk balie met 2 werkplekken.

Lees meer

Inrichting kapsalon

Hier heb ik het complete interieur geleverd voor een kapsalon. Een kassablok, spiegelzuilen, een vitrinekast en een opbergkast.

Lees meer

Ledikant 2 persoons

Massief essen ledikant.

Lees meer

Nachtkastjes

Lade met zwaluwstaart.

Lees meer

Kamer en Suite enkel

Kamer en suite, de verbinding tussen twee woningen.

Lees meer

Boekenkast

Boekenkast om de deur gebouwd.

Lees meer

Trapkast

De bestaande kast had twee deuren aan de voorkant, hierdoor kon 1 deur nauwelijks los. In deze situatie heb ik de laden achter de trap aan de zijkant gemonteerd waardoor de kastruimte wel benut kan worden.

Lees meer

Vitrinekast

Vitrinekast met verlichting.

Lees meer

Linnenkast

Afgewerkt met antiekwas.

Lees meer

Kledingkast gebruikte look

Geschaafd grenen waar hier en daar deuken in zijn geschuurd.

Lees meer

Kamer en Suite

Kamer en Suite met aan beide kanten kast. En verlichting.

Lees meer

Interieur kinderdagverblijf

Voor het kinderdagverblijf heb ik een gedeeltelijk interieur gemaakt. Hierbij gaat het om een aankleedmeubel, een keuken en een verrijdbaar opbergmeubel gemaakt.

Lees meer

Inbouw opbergkast

Grote opbergkast geheel ingebouwd tussen de muren. De kast is afgesloten met 3 schuifdeuren.

Lees meer

Bamboe kast

Greeploze deuren en laden.

Lees meer

Bamboe eetkamertafel

Eettafel met bamboe blad.

Lees meer

Buffettafel

Twee wit gespoten buffettafels.

Lees meer

Eettafel met metalen frame

Eettafel met een metalen gepoedercoat frame. Het blad is gemaakt van massief hout, steenbeuk. Het massief hout is afgewerkt met een meubelolie.

Lees meer

Garderobekast

Gemaakt van gemelamineerd spaanplaat.

Lees meer

Van nis naar kast

Massief eiken inbouwkast.

Lees meer

Hoekkast ROND

Kwart ronde kast van massief grenen.

Lees meer

Wasmachine op hoogte

Bespaar uw rug, zet de wasmachine op hoogte!

Lees meer

TV kast met lift

TV kast met lift en daaronder opbergruimte. De TV kast met lift is met een afstandbediening te bedienen en opent zelf de klep van de TV kast. Bij het naar beneden gaan sluit de klep vanzelf.   Meer weten over een TV kast met lift. Vraag naar de mogelijkheden via contact.

Lees meer

Sidetable

Afgewerkt met krijtverf.

Lees meer

Inbouwkast slaapkamer

Inbouwkast op de slaapkamer met gespoten schuifdeuren.

Lees meer

Kledingkast kinderkamer

Kledingkast met bureau en boekenplanken.

Lees meer

Eettafel op maat

Eettafel gemaakt op de breedte van de muur. Met HPL beplakt in structuur ST88. RVS poten op maat gemaakt.

Lees meer

Vervangen van de keukenfronten

Vervangen van de keukenfronten Bij deze keuken bestonden de werkzaamheden uit het vervangen van de keukenfronten en plinten. De oude keukenfronten zijn vervangen door massief eiken keukenfronten. Door het vervangen van de keukenfronten krijgt de keuken een nieuwe uitstraling. En het vervangen van de keukenfronten is goedkoper dan de gehele keuken vernieuwen. Uiteraard is hierbij […]

Lees meer