Voor unieke meubels gemaakt vanuit het hart!

Inbouwkast op zolder

Meubelmakerij Mark inbouwkast op zolder1Meubelmakerij Mark inbouwkast op zolder4  Meubelmakerij Mark inbouwkast op zolder2 Meubelmakerij Mark inbouwkast op zolder3

Inbouwkast op zolder.

Zoek je een inbouwkast op zolder? Zoek dan niet verder! Meubelmakerij Mark maakt en plaatst jouw eigen ontworpen inbouwkast op zolder geheel naar jouw eigen specifieke wensen. 100% maatwerk.

Schuifdeuren of draaideuren?

De inbouwkast op zolder afsluiten met schuifdeuren of draaideuren het maakt voor Meubelmakerij Mark niets uit. Heeft u al gedacht aan vouwdeuren onder een schuin dak?

Flexibele indeling

De indeling van de inbouwkast op zolder is zelf te bepalen. Flexibel is één van de speerpunten van Meubelmakerij Mark.  Meubelmakerij Mark vind het belangrijk dat jouw inbouwkast op zolder niet alleen aan de huidige wensen voldoet maar ook flexibel is zodat de inbouwkast mee kan veranderen met jouw wensen.

Jouw inbouwkast op de zolder kun je flexibel, naar eigen wens indelen met;

  • Verstelbare schappen
  • Vaste schappen
  • Kastroede voor het hanggedeelte
  • Laden

LED verlichting

De inbouwkast op zolder is zelfs uit te bereiden met LED verlichting. Wanneer de deur geopend wordt springt de LED verlichting aan.

Wel of geen achterwand?

Vaak word er gezegd;  “Een achterwand is niet nodig”. Meubelmakerij Mark denkt daar anders over. De geringe minderprijs wanneer de achterwand wordt weggelaten in de inbouwkast op zolder weegt niet op tegen de voordelen. Een achterwand geeft meer verband in de inbouwkast op zolder. Hierdoor is de inbouwkast op zolder ook sneller te plaatsen, het geeft meer stevigheid aan de vaste schappen in de inbouwkast op zolder. En een lakboard achterwand is veel gemakkelijker schoon te houden dan een geverfde muur of behang.

Levering

Meubelmakerij Mark levert jouw inbouwkast op zolder binnen vier weken. Vanuit Midden Drenthe komt Meubelmakerij Mark door heel Nederland. Mijn motto; “Zolang de auto rijdt kom ik overal”.

 

Meubelmakerij Mark, voor unieke meubels gemaakt vanuit het hart!