Voor unieke meubels gemaakt vanuit het hart!

Over Mark

Meubelmakerij Mark helpt iedereen aan een meubeloplossing. Nauwkeurig tot op de millimeter. Degelijk en van hoogstaande kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van vele soorten massief hout, maar ook plaatmaterialen, RVS of natuursteen liggen binnen de mogelijkheden. Op bijna iedere wens kunnen wij uitgebreid ingaan.

Bij de toeleverancier van het massief hout staat het verantwoord beheren van bossen waar hout gekapt wordt centraal. Door het kappen van rijpe bomen krijgen de jonge bomen erom heen de gelegenheid om verder te groeien.

Bij levering van het hout blijft het hout eerst een aantal dagen in de werkplaats liggen om te acclimatiseren alvorens er met de bewerking wordt gestart. Dit om werking van het hout te beperken tijdens de bewerkingen.

Na het acclimatiseren wordt het hout zorgvuldig uitgezocht en samengesteld tot bijv. een tafelblad. Na de verdere bewerkingen wordt het meubel gemonteerd en verder afgewerkt. Ook de afwerking van het meubel kan naar wens van de klant worden ingevuld. Verschillende mogelijkheden zijn o.a. lakken, beitsen, oliƫn of op kleur gespoten.

homepage

Meubelmakerij Mark is een jong bedrijf dat sinds juni 2009 bestaat. Na het behalen van mijn diploma “Meewerkend Leidinggevende Meubelindustrie” heb ik, Mark van Noord, besloten om een eigen zaak te beginnen. De opleiding heb ik gevolgd aan het Deltion College te Zwolle. Dat is een vier jarige opleiding (niveau 4) waar de accenten op zowel de praktijk als theorie liggen. In de praktijk zijn we opgeleid tot allround meubelmaker. Na vier succesvolle jaren op school en de verschillende stageperioden ben ik op 10 juni geslaagd voor de opleiding.

 

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!