Voor unieke meubels gemaakt vanuit het hart!

Inbouw kledingkast op de slaapkamer

Inbouw kledingkast

Zoek je een kledingkast op de slaapkamer? Zoek dan niet verder! Meubelmakerij Mark maakt en plaatst jouw eigen ontworpen kledingkast op de slaapkamer geheel naar jouw eigen specifieke wensen. 100% maatwerk.

Schuifdeuren of draaideuren?

De kledingkast op de slaapkamer afsluiten met schuifdeuren of draaideuren het maakt voor Meubelmakerij Mark niets uit. Heeft u al gedacht aan vouwdeuren onder een schuin dak?

Flexibele indeling

De indeling van de kledingkast op de slaapkamer is zelf te bepalen. Flexibel is één van de speerpunten van Meubelmakerij Mark.  Meubelmakerij Mark vind het belangrijk dat jouw kledingkast op de slaapkamer niet alleen aan de huidige wensen voldoet maar ook flexibel is zodat de kledingkast mee kan veranderen met jouw wensen.

Jouw kledingkast op de slaapkamer kun je flexibel, naar eigen wens indelen met;

  • Verstelbare schappen
  • Vaste schappen
  • Kastroede voor het hanggedeelte
  • Laden

LED verlichting

De kledingkast op de slaapkamer is zelfs uit te bereiden met LED verlichting. Wanneer de deur geopend wordt springt de LED verlichting aan.

 

Levering

Meubelmakerij Mark levert jouw kledingkast op de slaapkamer binnen vier weken. Vanuit Midden Drenthe komt Meubelmakerij Mark door heel Nederland. Mijn motto; “Zolang de auto rijdt kom ik overal”.

 

Meubelmakerij Mark, voor unieke meubels gemaakt vanuit het hart!