Voor unieke meubels gemaakt vanuit het hart!

Inbouwkast slaapkamer

Inbouwkast op de slaapkamer

Zoek je een inbouwkast op de slaapkamer? Zoek dan niet verder! Meubelmakerij Mark maakt en plaatst jouw eigen ontworpen inbouwkast op de slaapkamer geheel naar jouw eigen specifieke wensen. 100% maatwerk.

Schuifdeuren of draaideuren?

De inbouwkast op de slaapkamer afsluiten met schuifdeuren of draaideuren het maakt voor Meubelmakerij Mark niets uit. Heeft u al gedacht aan vouwdeuren onder een schuin dak?

Flexibele indeling

De indeling van de inbouwkast op de slaapkamer is zelf te bepalen. Flexibel is één van de speerpunten van Meubelmakerij Mark.  Meubelmakerij Mark vind het belangrijk dat jouw inbouwkast op de slaapkamer niet alleen aan de huidige wensen voldoet maar ook flexibel is zodat de inbouwkast mee kan veranderen met jouw wensen.

Jouw inbouwkast op de slaapkamer kun je flexibel, naar eigen wens indelen met;

  • Verstelbare schappen
  • Vaste schappen
  • Kastroede voor het hanggedeelte
  • Laden

LED verlichting

De inbouwkast op de slaapkamer is zelfs uit te bereiden met LED verlichting. Wanneer de deur geopend wordt springt de LED verlichting aan.

Wel of geen achterwand?

Vaak word er gezegd;  “Een achterwand is niet nodig”. Meubelmakerij Mark denkt daar anders over. De geringe minderprijs wanneer de achterwand wordt weggelaten in de inbouwkast slaapkamer weegt niet op tegen de voordelen. Een achterwand geeft meer verband in de inbouwkast slaapkamer. Hierdoor is de inbouwkast slaapkamer ook sneller te plaatsen, het geeft meer stevigheid aan de vaste schappen in de inbouwkast slaapkamer. En een lakboard achterwand is veel gemakkelijker schoon te houden dan een geverfde muur of behang.

Levering

Meubelmakerij Mark levert jouw inbouwkast op de slaapkamer binnen vier weken. Vanuit Midden Drenthe komt Meubelmakerij Mark door heel Nederland. Mijn motto; “Zolang de auto rijdt kom ik overal”.

 

Meubelmakerij Mark, voor unieke meubels gemaakt vanuit het hart!