Voor unieke meubels gemaakt vanuit het hart!

Wasmachine op hoogte

Wasmachine op hoogte

Zoek je een kast met de wasmachine op hoogte? Zoek dan niet verder! Meubelmakerij Mark maakt en plaatst jouw eigen ontworpen kast met de wasmachine op hoogte geheel naar jouw eigen specifieke wensen. 100% maatwerk.

Schuifdeuren of draaideuren?

De kast met de wasmachine op hoogte afsluiten met schuifdeuren of draaideuren het maakt voor Meubelmakerij Mark niets uit. Heeft u al gedacht aan vouwdeuren onder een schuin dak?

Flexibele indeling

De indeling van de kast met de wasmachine op hoogte is zelf te bepalen. Flexibel is één van de speerpunten van Meubelmakerij Mark.  Meubelmakerij Mark vind het belangrijk dat jouw kast met de wasmachine op hoogte niet alleen aan de huidige wensen voldoet maar ook flexibel is zodat de inbouwkast mee kan veranderen met jouw wensen.

Jouw kast met de wasmachine op hoogte kun je flexibel, naar eigen wens indelen met;

  • Verstelbare schappen
  • Vaste schappen
  • Kastroede voor het hanggedeelte
  • Laden

LED verlichting

De kast met de wasmachine op hoogte is zelfs uit te bereiden met LED verlichting. Wanneer de deur geopend wordt springt de LED verlichting aan.

Wel of geen achterwand?

Vaak word er gezegd;  “Een achterwand is niet nodig”. Meubelmakerij Mark denkt daar anders over. De geringe minderprijs wanneer de achterwand wordt weggelaten in kast met de wasmachine op hoogte weegt niet op tegen de voordelen. Een achterwand geeft meer verband in de kast met de wasmachine op hoogte. Hierdoor is de kast met de wasmachine op hoogte ook sneller te plaatsen, het geeft meer stevigheid aan de vaste schappen in de kast met de wasmachine op hoogte. En een lakboard achterwand is veel gemakkelijker schoon te houden dan een geverfde muur of behang.

Levering

Meubelmakerij Mark levert jouw kast met de wasmachine op hoogte binnen vier weken. Vanuit Midden Drenthe komt Meubelmakerij Mark door heel Nederland. Mijn motto; “Zolang de auto rijdt kom ik overal”.

 

Meubelmakerij Mark, voor unieke meubels gemaakt vanuit het hart!