Voor unieke meubels gemaakt vanuit het hart!

Garderobekast

Garderobekast

Zoek je een garderobekast? Zoek dan niet verder! Meubelmakerij Mark maakt en plaatst jouw eigen ontworpen garderobekast geheel naar jouw eigen specifieke wensen. 100% maatwerk.

Schuifdeuren of draaideuren?

De garderobekast afsluiten met schuifdeuren of draaideuren het maakt voor Meubelmakerij Mark niets uit. Heeft u al gedacht aan vouwdeuren onder een schuin dak?

Flexibele indeling

De indeling van de garderobekast is zelf te bepalen. Flexibel is één van de speerpunten van Meubelmakerij Mark.  Meubelmakerij Mark vind het belangrijk dat jouw garderobekast niet alleen aan de huidige wensen voldoet maar ook flexibel is zodat de garderobekast mee kan veranderen met jouw wensen.

Jouw garderobekast kun je flexibel, naar eigen wens indelen met;

  • Verstelbare schappen
  • Vaste schappen
  • Kastroede voor het hanggedeelte
  • Laden

LED verlichting

De garderobekast is zelfs uit te bereiden met LED verlichting. Wanneer de deur geopend wordt springt de LED verlichting aan.

Wel of geen achterwand?

Vaak word er gezegd;  “Een achterwand is niet nodig”. Meubelmakerij Mark denkt daar anders over. De geringe minderprijs wanneer de achterwand wordt weggelaten in de garderobekast weegt niet op tegen de voordelen. Een achterwand geeft meer verband in de garderobekast. Hierdoor is de garderobekast ook sneller te plaatsen, het geeft meer stevigheid aan de vaste schappen in de garderobekast. En een lakboard achterwand is veel gemakkelijker schoon te houden dan een geverfde muur of behang.

Levering

Meubelmakerij Mark levert jouw garderobekast binnen vier weken. Vanuit Midden Drenthe komt Meubelmakerij Mark door heel Nederland. Mijn motto; “Zolang de auto rijdt kom ik overal”.

 

Meubelmakerij Mark, voor unieke meubels gemaakt vanuit het hart!