Archieven

Fam. Moed

Mark heeft voor ons een kledingkast gemaakt onder de schuine wand. Hij heeft hierbij goed meegedacht en de kast past perfect in onze slaapkamer.

Fam Oostenbrug

Erg tevreden over het gehele traject van ontwerp tot uitvoering. Diverse handigheden voor een optimaal gebruik zijn toegevoegd zoals geïntegreerde USB oplader en wasmachinekast die precies op de juiste hoogte is gezet waarbij de opbergruimte passend is gemaakt voor de waspoeder bakken. Nu even sparen voor de volgende oplossingen voor een mooie passende trapkast en kasten + bureau in het kantoor+ plus kledingkasten voor de kinderen. We zijn nu al benieuwd naar de mogelijkheden!

Johanna

Het is zelfs mooier geworden dan ik voor ogen had. Goede afwerking en de juiste kleur. Mark verstaat zijn vak.

Fam. vd Linde

Mark heeft voor ons onder het knieschot een mooie ladenkast gemaakt met 10 laden zodat alle spullen a la Marie Kondo opgeruimd kunnen worden. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.
Het is helemaal zoals wij het graag wilden.

Jelle Broeksma

Waar de trap na onze verbouwing eerst nog twee jaar op afwerking door mijzelf wachtte, bracht Mark uitkomst. Na onze keuken en een kast in de bijkeuken heeft hij ook deze klus weer volledig naar wens geklaard. Ben nog nooit z├│ blij met een trap geweest! Spatzuiver werk.

Asilva

Onze showroom aangepast geheel volgens afspraak. Mark heeft goed meegedacht en alles perfect uitgevoerd.

Ignasz Wolke

Zoals gewend eigenlijk. Ook dit redelijk standaard klusje (verzekeringskwestie, brandplek op het tafelblad). heeft Mark na een vlotte offerte en afhandeling weer fijn opgelost. Ziet er weer keurig uit!

Regeling

Mark is een betrouwbare, integere vakman met veel verstand van zaken en maakt met grote precisie dat wat de klant voor ogen heeft.

Daniel Rijkeboer

Van het eerste contact tot oplevering zeer prettig samengewerkt. Het ging om een eigen design wat samen met Mark is uitgewerkt tot een sieraad voor de kamer. Precies wat ik voor ogen had. Deze man verstaat zijn vak, niet alleen in kunde maar ook in professionaliteit.

Christine Lodder

Marc heeft een handige inbouwkast geleverd die vrij ingewikkeld is qua ontwerp. Het is belangrijk de details en alle wensen goed af te stemmen. Marc heeft gezorgd voor een kast van goede kwaliteit en is altijd zeer vriendelijk.