Archieven

Minze Vries

Werkzaamheden van Mark in het voorjaar van 2020.
Wij zaten met een schuine hoek op de verdieping. De vorige bewoners hadden hier een kledingkast staan met veel loze ruimte achter die kast. Wij wilden die ruimte zo optimaal benutten en eigenlijk elke centimeter gebruiken. Mark heeft voor ons een perfecte kast ontworpen en geplaatst met daarin genoeg mogelijkheden om te spelen met de indeling.

Koen

Mark heeft voor ons meerdere kasten ingebouwd en andere werkzaamheden gedaan.

Altijd volgens afspraak en mooie kwaliteit.

Communicatie verloopt altijd prettig en soepel, we hebben Mark al aan meerdere vrienden aanbevolen.

Ga zo door en heel veel succes met je onderneming. Jullie maken mooie producten waar je trots op mag zijn.

Fam.de Jong

Kwam er net achter dat ik nog geen recensie had geschreven, en schaam me diep. De keuken is nl al geplaatst in 2020, en we zijn super tevreden over het resultaat. Mark is iemand die vanaf het begin betrokken is bij het ontwerp en de materiaal keuze, en komt met ideeën en oplossingen waar we heel veel aan hebben gehad,. Uiteindelijk heeft dat geleid tot een keuken waar we nog steeds, anderhalf jaar later na de plaatsing, heel blij mee zijn. Daarnaast heeft hij samen met compagnon Rick (Hij maakt het) ook onze ovale keuken tafel, met een lengte van 3 meter, gemaakt. Mark heeft het blad gemaakt en Rick de poten. Ook deze tafel was naar volle tevredenheid, volgens planning en geleverd. Ik zou hen iedereen aanbevelen, en dat heb ik ook gedaan. Mark verstaat zijn vak (en Rick ook).

Fam. Moed

Mark heeft voor ons een kledingkast gemaakt onder de schuine wand. Hij heeft hierbij goed meegedacht en de kast past perfect in onze slaapkamer.

Fam Oostenbrug

Erg tevreden over het gehele traject van ontwerp tot uitvoering. Diverse handigheden voor een optimaal gebruik zijn toegevoegd zoals geïntegreerde USB oplader en wasmachinekast die precies op de juiste hoogte is gezet waarbij de opbergruimte passend is gemaakt voor de waspoeder bakken. Nu even sparen voor de volgende oplossingen voor een mooie passende trapkast en kasten + bureau in het kantoor+ plus kledingkasten voor de kinderen. We zijn nu al benieuwd naar de mogelijkheden!

Johanna

Het is zelfs mooier geworden dan ik voor ogen had. Goede afwerking en de juiste kleur. Mark verstaat zijn vak.

Fam. vd Linde

Mark heeft voor ons onder het knieschot een mooie ladenkast gemaakt met 10 laden zodat alle spullen a la Marie Kondo opgeruimd kunnen worden. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.
Het is helemaal zoals wij het graag wilden.

Jelle Broeksma

Waar de trap na onze verbouwing eerst nog twee jaar op afwerking door mijzelf wachtte, bracht Mark uitkomst. Na onze keuken en een kast in de bijkeuken heeft hij ook deze klus weer volledig naar wens geklaard. Ben nog nooit zó blij met een trap geweest! Spatzuiver werk.

Asilva

Onze showroom aangepast geheel volgens afspraak. Mark heeft goed meegedacht en alles perfect uitgevoerd.

Ignasz Wolke

Zoals gewend eigenlijk. Ook dit redelijk standaard klusje (verzekeringskwestie, brandplek op het tafelblad). heeft Mark na een vlotte offerte en afhandeling weer fijn opgelost. Ziet er weer keurig uit!